Proiectul de voluntariat național„Bunici Grijulii” anunță concursul „Trofeul Bunicii Grijulii”

Asociația Obștească „Bunicilor Grijulii” anunță un concurs național pentru toți membrii săi. Astfel, cei mai grijulii bunici din ţara, pot participa la concursul „Trofeul Bunicii Grijulii”.Concursul cuprinde II categorii în care voluntarii în etate care vor ieși învingători, vor beneficia de premii ca: Foi de odihnă la stațiunile balneo-sanitare, deplasare pentru 3 zile în Italia, excursie pentru 2 zile la Mănăstirea Putna și Mănăstirea Poceaev din Ucraina. 

Concursul se desfășoară perioada 01 februarie 2019 – 31 mai 2019.

• Categoria II: TOP 4 BUNICI GRIJULII ZI DE ZI PREZENȚI LA DATORIE ALĂTURI DE COPII
Premiu: Foi de odihnă la stațiunile balneo – sanitare (Sanatoriul Cahul și Călărași)

Condiții– Prezenţa sistematică la trecerile de pietoni (verificată după graficul completat individual)

• Categoria III: TOP 3 ECHIPE BUNICI GRIJULII

Locul I Pentru Cea mai mare echipa de Bunici Grijulii
Premiul -Trofeul Bunicii Grijulii + 5 bunici merg în deplasare pentru 3 zile în Italia / schimb de experiență (deplasare conține drum tur/retur, cazare, alimentaţie);

Locul II  Pentru Cea mai activă echipă de Bunici Grijulii
Premiul – Trofeul Bunicii Grijulii + 20 bunici merg pentru 2 zile în excursie în România la Mănăstirea Putna (excursia conține drum tur/retur, cazare, alimentaţie);

Locul III  Pentru Cea mai unită echipă de Bunici Grijulii
Premiul – Trofeul Bunicii Grijulii + 20 bunici merg pentru 2 zile în excursie în Ucraina la Mănăstirea Poceaev (excursia conține drum tur/retur, cazare, alimentaţie).

CONDIŢII: – Se va lua în considerare numărul de Bunici voluntari activi zilnic per raion/municipiu.
Proiectul național „Bunicii Grijulii” a fost inițiat de către Inspectoratul General de Poliţie, la inițiativa Șefului-adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc și lansat la 4 mai  2018 la Chișinău.

Proiectul este menit să asigure securitatea copiilor în drum spre școală, implicând persoane de vârsta a treia pe principiul de voluntariat.

Referitor la raionul Ungheni, din 14 septembrie, echipa Bunicilor Grijulii, beneficiază de un sediu inaugurat oficial. Sediul a fost posibil datorită Acordului de Colaborare dintre Consiliul raional Ungheni, Asociația Obștească „Bunicii Grijulii” și Inspectoratul General al Poliției.

%d blogeri au apreciat: