Permis de conducere MD falsificat, descoperit la controlul de frontieră în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră Români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la o femeie care avea asupra sa un permis de conducere moldovenesc fals, informează Poliția de Frontieră a României.La 20 ianuarie curent, în jurul orei 07.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pentru efectuarea formalităţilor specifice, ca pasager într-un autocar, care efectua curse regulate Iași – Chişinău, o persoană de sex feminin I. A., de cetățenie R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

La controlul de frontieră a fost descoperit asupra femeii un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din R. Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

În cauză, Polițiștii de Frontieră Români efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.%d blogeri au apreciat: