Interpretul Ion Cozer din Bursuc, Nisporeni s-a lansat în show business cu piesa „Neamul meu”

Sângele la neamul meu nu se face apă”- așa sună refrenul piesei lansate acum o săptămână de Ion Cozer, un tânăr intrepret din satul Bursuc. Cântecul “Neamul meu” se laudă deja și cu un videoclip, care a fost filmat timp de două zile în satul Mereni. În viitorul apropiat, artistul își dorește să își uimească fanii cu alte două piese noi, transmite Canal 2 NisporeniIon Cozer are 20 de ani și este student în anul patru la Centrul de Exelență în Educația Artistică “Ștefan Neaga”, catedra Canto Popular. Pentru el muzica este un univers întreg, astfel, l-am găsit acasă trebăluind prin curte și fredonând noua sa piesă.

„Am făcut piesa asta pentru toate nemurelele, pentru că m-am născut într-o familie de oameni intelectuali. Familia Cozer este pe linia tatălui meu, care este foarte numeroasă. Am zis să fac piesa aceasta pentru toate nemurelele. Țin dorul ăsta de casă, de copii. Și am zis să ajungă la sufletul lor,” a mărturisit interpretul, Ion Cozer.

Tânărul interpret afirmă că de mic copil a știut că va face muzică.

De când mă știu eu de mic copil muzica este și va fi și va râmâne pe primul loc în viața mea. Eram sufletul petrecerilor, țin minte la școală când se organizau diferite petreceri, anul nou. Eram primul care dădeam start. Niciodată nu m-am gândit că aș putea să fac altceva, de fapt eu nu știu să fac altceva fiindcă muzica este viața mea. Știi că este o vorbă „cel care nu riscă, nu bea șampanie’’așa a fost și la mine,” a dezvăluit interpretul, Ion Cozer.

În satul Bursuc, Ion Cozer este cunoscut ca sufletul petrecerilor.


sursa: Canal 2 Nisporeni

%d blogeri au apreciat: