În satul Bărboieni din Nisporeni a fost deschis un nou oficiu poștal

Serviciile poștale sunt acum și la dispoziția locuitorilor satului Bărboieni. Î.S. „Poșta Moldovei” continuă activ mondernizarea rețelei poștale în toată țara. Astăzi, 30 noiembrie, membrii administrației împreună cu echipa oficiului poștal și oaspeții din localitatea Bărboieni, Nisporeni au deschis larg ușile unui nou oficiu poștal.Noul sediu pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii pentru a facilita accesul tuturor persoanelor la soluții poștale de calitate, transmite printr-un comunicat Poșta Moldovei

Noul oficiu poștal a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

Pentru a crea acces ușor la serviciile poștale, „Poșta Moldovei”continuă să extindă la nivel național proiectul de deschidere și renovare a oficiilor poștale, fapt ce permite să fim tot mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova.

Sursa mai transmite că în luna decembrie se planifică instalarea a încă zece oficii poștale de acest tip în toată țara.%d blogeri au apreciat: