Caz șocant la Nisporeni: O femeie de 58 de ani a fost violată de propriul fiu

Caz înfiorător într-un sat din raionul Nisporeni. O femeie în vârstă de 58 de ani a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta a fost violată de propriul fiu. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața. În momentul incidentului, feciorul, care are 28 de ani se afla în stare de ebrietate. Acesta a fost reținut de polițiști, transmite Canal 2 NisoreniOamenii legii au menționat jurnaliștilor că femeia locuiește cu cei doi feciori ai săi. Potrivit acestora, totul s-a întâmplat după ce atât mama, cât și fii săi au consumat alcool. Poliția a fost alertată la ora patru dimineața de către fratele agresorului, care a fost martor la cele întâmplate. Ulterior, la fața locului s-a deplasat și serviciul de urgență, care a transportat victima la Spitalul Raional Nisporeni.

 Grupa operativă  a stabilit acest fapt, au fost ridicate probe. La moment, fiul născut în anul 1990 este reținut la Inspectoratul de Poliție Nisporeni. Doamna a depus o plângere și a fost pornită cauză penală pe articolul 171 cod penal. Urmează să fie înaintat la judecătorul de instrucție pentru a fi arestat preventiv, la moment este reținut,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporei, șeful IP Nisporeni, Nicanor Ciochină.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat și serviciul de urgență, care a transportat victima la Spitalul Raional Nisporeni. La moment, femeia este internată în secția de ginecologie. Deocamdată medicii ezită să ne ofere detalii despre starea de sănătate a acesteia. Oamenii legii investighează cazul.Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani de pușcărie.

sursa: Canal 2 Nisporeni

%d blogeri au apreciat: