„Porțile din Sipoteni” – un nou album de Sergiu Cotruță, parte a proiectul fotografic „36”

După ce a publicat albumele „Băncile din municipiul Ungheni” și „Fântâni părăsite”, parte a proiectului fotografic „36”, fotograful unghenean Sergiu Cotruță ne uimești din nou.De această dată, prin obiectivul aparatului foto, mânuit cu măiestrie de Sergiu Cotruță, au fost trecute spre nemurire Porțile din Sipoteni, cel mai mare sat din raionul Călărași, informează bodrug.eu

Autorul articolului mai menționează că importanţa porţii pentru poporul nostru este dată nu doar de faptul că are un rol practic, ci mai ales de simbolistica ei din vechime. Poarta este primul lucru pe care îl vede trecătorul şi care poate crea o impresie despre gospodar.

Din tradiționala descriere a proiectului său, postat pe pagina sa de facebook:

Dragii mei prieteni, ziua de luni devine deja o tradiție, o zi în care albumele mele din proiectul “36” capătă viață. Vă prezint cel de al treilea Album din cadrul proiectului “36”.
Nu știu cum voi, însă eu întotdeauna când trec prin satul Sipoteni, raionul Călărași, privesc porțile din acest sat și mă fascinez de ele. Au un specific a lor, sunt mari, înalte și frumoase.
Am fotografiat in această vară în jur de 150 de porți, dintre care 36 le puteți vedea aici. Mi-au părut cele mai faine! Vă las să le admirați. Ca de obicei, un sfat, un like, o distribuire?
Notă: Primele trei albume din proiectul fotografic „36” de Sergiu Cotruță poate fi vizualizat și pe pagina de facebook a autorului: Serko Fotography

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • sursa: Marin Bodrug / bodrug.eu

    %d blogeri au apreciat: