Prestație fantastică a unghenencei Valeria Marcu la „X Factor” România

Valeria Marcu, tânără interpretă de 17 ani din municipiul Ungheni, a făcut spectacol pe scena „X Factor”, cu o interpretare inedită a melodiei „Lie, ciocârlie”, cu vocea și la saxofon.

Sunt foarte mândră că sunt aici, deoarece într-adevăr astăzi vom serba adevăratul talent. Saxofonul a fost întotdeauna cel care mi-a purtat un fel de succes aparte. O domnișoară cu un saxofon în mâini nu poate reprezenta decât eleganță, frumusețe, dar mai ales sexualitate”, a spus Valeria Marcu.
La întrebarea juratului Horia Brenciu, Valeria a dezvăluit că viitorul ei iubit „ar trebui să facă parte din domeniul ei, și aibă aceleași vise și aceleași speranțe”.

Valeria a acces în următoarea etapă a concursului cu 4 de “DA”.

Ungheneanca este elevă la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, studiază la Şcoala de Muzică Ungheni şi este laureată a mai multor concursuri muzicale naţionale şi internaţionale.

Totodată, pentru a trece mai departe, tânăra are nevoie de votul nostru!

„Dragi prieteni, am nevoie de susținerea voastră. Astfel, pentru a putea ajunge in galele Live ale „X Factor”, am nevoie de votul vostru în aplicația XFactor timp de 24 de ore. Mai jos, puteți urmări prestația mea și nu în ultimul rând cele mai importante clipe din viata mea. Sper să vă impresionez ! Descarcați aplicația în telefon pentru a mă putea vota și pentru a mă urmări din nou pe micile ecrane”, a postat Valeria pe contul său de facebook.

Aplicați XFactor poate fi descărcată accesând aceste adrese:

Autor: Marin Bodrug

One thought on “Prestație fantastică a unghenencei Valeria Marcu la „X Factor” România

%d blogeri au apreciat: