Un bărbat de 38 de ani a decedat într-un grav accident în preajma satului Bursuc

Grav accident rutier în apropiere de localitatea Bursuc din raionul Nisporeni. Două automobile s-au ciocnit violent, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul automobilului, care nu a cedat trecerea celuilat vehicul, a decedat. De asemenea, trei persoane s-au ales cu diverse traumatisme, informează Canal 2 Nisporeni.
La km 41 al traseului M1 Leușeni – Chișinău, în raza satul Bursuc, un cetățeanul în vârstă de 38 de ani, conducând un automobil de model Ford Tranzit, ieșind de la stația de alimentare PECO nu a cedat trecerea unui automobil de model BMW seria 5, condus de un cetățean în vârstă de 24 de ani. În rezultatul impactului, pasagera automobilului Ford, în vârstă de 34 ani și pasagerii automobilului BMW au fost internați în spitalul raional Nisporeni cu diverse traume,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful Inspectoratului de Poliție Nisporeni , Sergiu Robu.
Potrivit medicilor, starea celor trei este satisfăcătoare. De la începutul anului, în raionul Nisporeni au fost înregistrate 22 de accidente rutiere, în urma cărora 3 persoane au decedat, iar alte 32 s-au ales cu diverse traumatisme.

%d blogeri au apreciat: