Accident violent în satul Costuleni, raionul Ungheni.

Un accident rutier a avut loc astăzi la ieșire din satul Costuleni, raionul Ungheni. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Impactul a fost atât de puternic, încât, un automobil a derapat de pe carosabil. Potrivit poliției, vinovat de incident se face șoferul, care după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, informează Canal 2 Nisporeni

 Șoferul celuilalt automobil, care circula regulamentar,  spune că totul s-a întâmplat în câteva secunde. Acesta afirmă că impactul era inevitabil.


  „A ieșit pe contrasens sau cum?- Da, iată se cunosc urmele roților pe drum.  – Șoferul a recunoscut?- Da, iată șoferul e pe loc,  bine că am reușit un pic să mă feresc de lovitură,” a spus șoferul.

Imediat la fața locului a venit poliția. Cei doi conducători auto au fost supuși testului de alcoolemie. În urma controlului s-a constatat că niciunul dintre aceștia nu era în stare de ebrietate.

Victime nu sunt, au fost coleziuni doar cele două autoturisme. Vinovatul a fost tras la răspundere contravențională, de 30 de unități convenționale echivalentul 1500 de lei și 6 puncte de penalizare. Marca autoturismului e Honda. Accidentul s-a produs pentru că a ieșit pe contrasens, a fost o ciocnire frontală,” a comunicat inspectorul servicii supraveghere transport și accidente rutiere IP Ungheni, Mihail Rîbcic.

Șoferul vinovat s-a ales cu o amendă în valoare de 1500 de lei și șase  puncte de penalizare. Toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

%d blogeri au apreciat: