Crimă descoperită la Nisporeni. Doi bărbați și-ar fi omorât amicul și l-ar fi aruncat în veceu

Doi bărbați cu vârsta de 25 și 35 de ani, originari din raionul Nisporeni și Hîncești, au fost reținuți, în această dimineață, de ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Național de Investigații al IGP din Republica Moldova de comun cu cei ai Direcției Investigații Criminale a IGP din România, pentru comiterea unui omor intenționat, informează printr-un comunicat Inspectoratul General al Poliției

Reținerea a avut loc după ce în adresa poliției a parvenit informația de la  concubina unuia din suspecți, precum că în veceul propriei gospodării din raionul Nisporeni, au fost depistate mai multe oseminte.Ca urmare a mai multor investigații efectuate de către forțele de ordine a fost identificată identitatea persoanei decedate, acesta s-a dovedit a fi un bărbat  din raionul Nisporeni, cu vârsta de 51 de ani. De asemenea, s-a stabilit că suspecții împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia din aceștia în iulie 2018. Ulterior, suspecții i-au aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea pieptului, lăsând-o fără suflare, după care au aruncat corpul în veceul din gospodărie.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, s-a stabilit că suspecții se ascund pe teritoriul României, unde au și fost reținuți.

La moment, se efectuează procedura de extrădare a suspecților.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 al 2 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Omor intenţionat” se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

sursa: poliția.md
sursa: poliția.md

One thought on “Crimă descoperită la Nisporeni. Doi bărbați și-ar fi omorât amicul și l-ar fi aruncat în veceu

%d blogeri au apreciat: