Ghiozdane pline cu rechizite și dulciuri pentru elevii Gimnaziul Rădenii Vechi din partea lui Vitalie Moisei, ex-șef SPIA a MAI

Vitalie Moisei, ex șef al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne și fost șef al Direcției educație anticorupție la Centrul Naţional Anticorupţie din Chișinău, a revenit cu un nou act de caritate la baștină. A mers în satul său natal, Rădenii Vechi, unde a făcut viața mai frumoasă pentru 35 de copii, scrie ziarul regional Expresul

Împreună cu foștii mei colegi de la AO ”CNA-ul Studențesc”, am hotărât să facem acest gest frumos pentru copii. De comun acord, am colectat bani, mi-am invitat și prietenii care au afaceri să doneze. Astfel, am reușit să procurăm ghiozdanele și toate cele necesare pentru școală. Sper să le fie de folos și să aibă doar note bune”, a spus pentru ”Expresul” Vitalie Moisei.

Sursa mai scrie că în prima zi de școală, pe 3 septembrie, elevii claselor I-II au primit din mâinile lui ghiozdane pline cu rechizite, dar și dulciuri.

Am găsit de cuviință să oferim astfel de ghiozdane și altor copii, din familii care nu-și permit mari cheltuieli, dar acestea sunt donații aparte”, a mai spus dânsul.
Contactat de redacția ziarului „Expresul”, directorul Gimnaziului Rădenii Vechi, Dumitru Gurdiș, s-a arătat satisfăcut de această faptă bună și a mulțumit celor care a organizat-o.

Pe fețele micuților am citit bucurie și fericire. E o acțiune binevenită, căci, chiar dacă unii părinți își permit să procure ghiozdane și rechizite, alții – nu. Cât mai multe lucruri bune de acest fel”, a menționat pentru ziar Dumitru Gurdiș.

Totodată, în articol, autorul mai menționează că Vitalie Moisei a pregătit încă o donație pentru gimnaziu. La cea de-a treia ediție a turneului de volei dedicat memoriei profesorilor de educația fizică de aici, care a avut loc pe 9 septembrie, a donat, împreună cu alți consăteni, saltele pentru sala de educație fizică. Anul trecut, la același turneu, au donat o plasă nouă de volei și o masă de tenis.

foto: Vitalie Moisei / Facebook
foto: Vitalie Moisei / Facebook

sursa: Veronica Gorea / Expresul.md

%d blogeri au apreciat: