15 septembrie 2018 – Campania de salubrizare a râului Delia

Centrul Naţional de Mediu a preluat iniţiativa lansată de EUWI+ (Inițiativa pentru Apă a Uniunii Europene) și organizează, în parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni, campania de salubrizare a râului Delia la 15 septembrie 2018, comunică bodrug.eu.


Suntem ceea ce bem. O apă curată ne însănătoșește, iar o apă poluată ne îmbolnăvește. E alegerea ta cum să fii!

În  această zi se marchează Ziua Mondială de Curăţenie Generală, și sunt îndeamnți toți locuitorii din Moldova să depună un minim de efort și să strângă cât de puțin gunoi de pe malurile pâraielor și râurilor din preajma lor!

Râul Delia este un afluent de stânga a râului Prut, situat pe teritoriul Republicii Moldova, în bazinul căruia locuiesc 50.500 de oameni în 7 localități din raionul Ungheni. La nivel național este al patrulea bazin hidrografic care exercită o presiune ecologică avansată asupra resurselor de apă, atât din punct de vedere al potențialelor surse de poluare, cât și din punct de vedere al utilizării resurselor de apă.




Pentru informații adiționale, puteți contacta organizatorii la numerele de telefon: 022 108 861 sau la adresa de email cnm@environment.md.

Spotul de promovare:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns