Video // Un șofer cu gradul de alcoolemie 0.92 mg/l, stopat de INSP la Rezina

Un alt șofer în stare avansată de ebrietate la volan.

Potrivit Inspectoratului Național pentru Securitate Publică, cazul a avut loc ieri seara, în jurul orei 22.40, în satul Boșernița, raionul Rezina.

Fiind prezenți la supravegherea siguranței traficului rutier, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Honda ce se deplasa haotic.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 35 de ani, iar ca pasageri, o femeie de 29 de ani și un băiat de 10 ani.

În momentul verificării, acesta era vizibil în stare de ebrietate și emana un miros puternic de alcool, astfel a fost înlăturat de la volanul mașinii.

La volan cu gradul de alcoolemie 0.92 mg/l

La sediul IP Rezina, șoferul a fost supus testării alcoolscopice, aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului, în aerul expirat fiind 0,92 mg/l.

Pe numele acestuia a fost pornită o procedură penală pentru faptul că a condus în stare de ebrietate.

Precizăm că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar starea avansată de ebrietate este considerată în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Nu uitați, important este viața fiecărui cetățean, iar tu în calitate de șofer, să nu te simți vinovat că ai lipsit un om de acest drept.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns