Video // Un bărbat din Ungheni, reținut cu droguri de peste 220 000 de lei asupra sa

Ofițerii Direcției de combatere a crimei organizate din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, ai IP Ungheni  în comun cu procurorii oficiului „Nord” al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au reținut la 26 decembrie, un bărbat din Ungheni, de la care au ridicat aproximativ două kilograme de marijuana, care  pe piața ilegală a drogurilor se  estimează  la  200 000 lei, pastile „Ecstasy”, dar și  21 000 lei, care se pretind a fi obținuți din vânzarea de droguri.



Astăzi, la solicitarea procurorilor PCCOCS, oficiul „Nord”, în privința învinuitului a fost dispus mandat de arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. 

Bărbatul era membru al unui grup criminal organizat, care a fost documentat timp de cinci luni de oamenii legii.

Acesta are vârsta de 28 de ani și a mai fost judecat pentru păstrare de droguri.

La această etapă, trei membri ai grupului deja au fost trimiși de către procurori pe banca acuzaților, pentru faptul că au pus în circulație substanțe stupefiante în raionul Ungheni.

Pentru fapta de care este bănuit, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, după ispășirea pedepsei.

Cercetările pe caz continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în schema frauduloasă.



 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns