[Video] Troiene la Ștefan Vodă. Mai multe mașini sunt blocate lângă satul Marianca de Jos

Serviciul Meteorologic de Stat (SHS) au emis pentru perioada 27 -28 ianuarie 2021, alertă de Cod PORTOCALIU de condiții meteorologice complicate.

Avertizarea meteorologică vizează raioanele de centru și sud ale Republicii Moldova și sudul Basarabiei (regiunea Odesa).

Pe parcursul zilei, Administrația de Stat a Drumurilor a comunicat periodic că nu există drumuri blocate. Ultimul comunicat a fost la ora 18:00.

Deja la orele 21:00, rețele de socializare au fost inundate cu video în care se relatează diferite istorii cu mașini blocate în troiene pe mai multe drumuri locale și naționale din raionul Ștefan Vodă.

Urmare, Vă prezentăm situația în care s-a pomenit un conducător auto pe un traseu ce face legătură dintre satul Marianca de Jos și orașul Ștefan Vodă.

Vedeți și articolele:

La acest subiect, Publika.md a luat legătură cu autorul materialului video care a informat

Am avut noroc că am turnat combustibil bacul plin şi cred că până dimineață ţinem. Două tractoare sunt. Unul nu departe de noi s-a înglodat în omăt şi nu poate ieşi şi după câte am înțeles băieții de la DSE ne-au spus că degrabă o să pornească combina, care curăţă omătul

Grigore Marin

În jur total, în jur de 30 de maşini au rămas blocate în apropiere de satul Marianca de Jos, raionul Ştefan Vodă. A rămas întroienit şi un autobuz, care transportă elevi. Din fericire acesta era fără copii în momentul incidentul.

Nici în raionul Căușeni situația nu este mai bună.

Potrivit internauților, pe traseul R30 Anenii Noi – Căușeni – Ștefan Vodă, mai multe autoturisme au rămas întroienite lângă satul Troița Nouă.

În aceași ordine de idei și INSP comunică că în sudul și centrul țării se circulă în condiții de iarnă. Noi suntem pe trasee pentru a vă acordă ajutor.

În cazul de necesitate, nu ezitați să-l solicitați prin intermediul numărului 112.

Totodată, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că punctele de trecere Săiți și Tudora sunt blocate. În prezent se efectuează lucrări de deszăpezire.

Traseele R-30 și R-31 din proximitatea zonei de frontieră sunt de asemenea înzăpezite.

Sectorul Poliției de Frontieră Cișmichioi este blocat din cauza nămeților formați (70-80 cm).

Polițiștii de frontieră întreprind toate măsurile necesare pentru deszăpezire și reluarea activității.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

5 trackback-uri / pingback-uri

  1. [FOTO] Iarna a revenit și în regiunea Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  2. Ucraina sistează temporar circulația camioanelor pe traseul M15 Odesa - Reni - Știri din regiunea Ungheni
  3. Traseele rutiere din regiunea Ungheni unde se atestă circulație îngreunată din cauza ninsorii - Știri din regiunea Ungheni
  4. Un autocar de pe ruta Chișinău - Odesa a derapat de pe traseu și s-a inversat în raionul Anenii Noi - Știri din regiunea Ungheni
  5. Salvatorii și polițiștii au tractat 11 autocamioane din sudul țării și o ambulanță în Taraclia - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns