Video // Șoferului unui Mercedes reținut după ce 10 echipaje de poliție „l-ar fi vânat” pe străzile Chișinăului

Reținere ca în filmele de acțiune pe străzile municipiului Chișinău.

Potrivit unui internaut, conducătorul unui autoturism de model Mercedes a fost reținut în această după amiază într-o parcare din strada Alecu Russo, sectorul Râșcani al capitalei, după ce ar fi circulat haotic cu viteză excesivă.



Potrivit martorului ocular, în reținerea conducătorului Mercedesului ar fi participat cca 10 echipaje ale Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit unui polițist, acesta ar fi fugit zeci de minute pe străzile capitalei, ignorând echipajele poliției și traversând mai multe intersecții la roșu și cu viteză depășită.

Mai mult decât atât, în salonul sedanului de marca mercedes, ar mai fi fost și un surplus de pasageri față de norma permisă de caracteristicile mașinei.

La bordul acesteia se afla și o femeie însărcinată căreia din imaginile video pare că i s-ar fi făcut rău de la emoțiile puternice din momentul reținerii șoferului și a unui pasager care s-ar fi opus somațiilor oamenilor legii.

Deocamdată nu se știe gradul de alcoolitate al șoferului și nici dacă acesta a fost sau nu plasat în arest preventiv.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns