Video // Șoferul unui Honde filmat cum nu cedează trecerea Ambulanței pe traseul R17 Pârlița – Fălești

În ultima perioadă de timp, ambulanțele sunt unele dintre cele mai solicitate mijloace de primă intervenție căci pentru viața unui pacient, fiecare secundă este vitală.

Totodată, există și unii conducători auto care ignoră semnalele sonore și vizuale de urgență și ignoră obligativitatea de a acorda prioritate în trafic echipajelor de la urgență (ambulanțe), ale poliției, salvatori și pompieri.

Doar astăzi, redacția noastră a publicat deja al doilea video în care sunt înregistrate cazuri în care s-ar fi ignorat cedarea trecerii ambulanțelor SAMU Ungheni.

Vedeți și Ignoră intenționat semnalul Ambulanței. Șoferul unui microbuz din Ungheni „tras pe dreapta” de INSP

Cel de-al doilea caz fost înregistrat în această după-amiază pe traseul național R17 Pârlița – Fălești.

Imaginile video au fost remise la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular

Potrivit legislației contravenționale, în cazul în care un șofer nu acordă prioritate mijlocului de transport cu regim special de circulație, el riscă o amendă de până la 1500 de lei și trei puncte de penalizare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. INSP Ungheni a identificat și sancționat șoferul care nu a cedat trecerea Ambulanței - Știri din regiunea Ungheni
  2. Video // Conducătorul unui microbuz filmat cum ignoră intenționat semnalul și nu cedează trecerea Ambulanței în mun. Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  3. Operațiunea „GIROFAR” la Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns