Video // Sindromul „TikTok”: Accelerează cu BMW-ul până la 165 km/h pe str. Aleco Russo din Chișinău

Ce nu fac unii de dragul popularității pe unele rețele de socializare …

Recent, mai mulți internauții au scos la iveală un nou caz de încălcare flagrantă a Regulamentului Circulației Rutiere.

cu BMW-ul până la 165 km/h

Este vorba de un material video, publicat pe o rețea de socializare, în care un tânăr ignoră toate normele de securitate și de circulație rutieră și accelerează cu BMW-ul până la 165 km la oră.

Din imaginile video deducem că acțiunea a avut loc ziua.

Tânărul, deplasându-se pe strada Aleco Russo din direcția străzii Nicolae Dimo, accelerează bolidul de model BMW până la fixarea vitezei de 165 km/h. Până aici nimic deosebit, dacă s-ar fi aflat pe o pistă de curse, dar ….. tânărul circula pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Chișinău, stradă ce leagă două sectoare.

Totodată, cel mai straniu este sindromul „TikTok”, care se manifestă prin publicarea unor materiale video în care ești conștient de încălcarea gravă a legislației, dar …. hype, furor și popularitate.

Păcat …. zilnic citim la știri despre accidente tragice care au avut loc din cauza vitezei excesivă.

Link-ul de acces la contul autorului materialului video a fost publicat într-un grup pe rețeaua de socializare facebook. Totodată, internauții au solicitat intervenția Inspectoratului Național pentru Securitate Publică.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. INSP a prins un LEXUS care „zbura” cu 117 km/h prin satul Prepelița din raionul Sângerei - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns