Video // Reținut de INP pentru condus haotic pe bd. Ștefan ce Mare. Surpriză – avea 1.10 mg/l în aerul expirat

În timpul activităților de supraveghere a circulației rutiere, echipajul de patrulare care activa pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală a observat noaptea trecută, în jurul orei 02:00, o mașină care se deplasa haotic, informează Inspectoratul Național de Patrulare



Conducătorul auto a fost imediat somat să oprească vehiculul.

Însă tânărul de 22 de ani, la volanul unui Opel Astra, a neglijat cerințele inspectorilor și și-a continuat deplasarea. Dar nu a ajuns departe, la intersecție cu str. Tighina polițiștii au reușit să-l stopeze.

Acesta nu avea niciun act la el, iar în urma verificărilor polițiștii au stabilit că tânărul este căutat de IP Strășeni, pentru că se eschivează de răspundere într-un dosar penal pentru stare de ebrietate.

În timpul discuțiilor cu conducătorul auto, ofițerii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool. Fiind efectuat testul alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea în aerul expirat 1,10 mg/l.

Dar tânărul nu a fost deloc surprins, recunoaște că a consumat mult alcool și a încercat să se ascundă de oamenii legii. Mașina a fost dusă la parcarea specială și urmează să se stabilească cui aparține.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește conducătorilor auto că nu tolerează conducerea în stare de ebrietate, iar eschivarea de la pedeapsa pentru propriile greșeli se pedepsește și mai dur.

Fiecare șofer trebuie să-și asume abaterile de la lege cu maximă responsabilitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns