Video // Manevră periculoasă, filmată cu camera de bord în Valea Mare, r. Ungheni

În ultima perioadă, datorită creșterii considerabile a numărului de autoturisme și ai posesorilor de permise de conducere, nu trece nici o zi fără să se petreacă vre-un grav accident rutier.

Un număr mare de accident au loc datorită vitezei excesive și al manevrelor periculoase. Uneori, însă o asemenea manevră te poate proteja de un „imbecil” care circulă cu viteză excesivă …. și încă pe contrasens.

După ce ieri am relatat despre o situație similara, înregistrată cu camera de bord pe traseul național M5 Cuciurgan – Chișinău – Bălți – Criva (Бетонка), în apropiere satul Chișcăreni, astăzi – mai publicăm una.

De această dată, „încălcarea” grosolană a RCR a fost înregistrată pe traseul național G91 Ungheni – Bărboieni – Nemțeni – M1 (spre Nisporeni), în perimetrul satului Valea Mare din raionul Ungheni.

Mai multe detalii în materialul video, publicat de Nicolai Musteata în grupul Accidente rutiere Republica Moldova

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns