Video integral referitor la cazul polițistului care „a refuzat” să vorbească în rusă

Inspectoratul General de Poliție a publicat video integral cu cazul inspectorului de patrulare din Cimișlia care a refuzat să-i vorbească în limba rusă unui șofer din UTA Găgăuzia.



Din înregistrare se vede că omul legii încearcă să-i explice în limba rusă șoferului, care a dat dovadă de un comportament tupeist cerând mai întâi dovezi că a încălcat limita de viteză iar mai apoi ca să i se vorbească în limba rusă.

Mai mult decât atât, șoferul BMW-ului a sunat și la SPIA (Serviciul Protecție Internă și Anticorupție) ca să se plângă pe omul legii pe motiv că acesta nu vrea să vorbească în limba rusă.

Având în vedere informațiile incomplete și denaturate apărute în unele mijloace mass-media, referitor la cazul în care un polițist a refuzat să vorbească în limba rusă unui șofer oprit în trafic la Cimișlia, vă prezentăm filmarea integrală, unde se vede că polițistul l-a abordat inclusiv și în limba rusă pentru ai explica încălcarea. 

Astfel, agentul de patrulare a încercat să găsească o cale de comunicare cu șoferul, însă, acesta a manifestat un comportamtent provocator și agresiv.

În acest context, reiterăm, polițistul a acționat și a avut un comportament corect, în corespundere cu prevederile legii.

Vedeți mai jos videoul integral:




Versiunea inițială, prezentată de către portalul Gagauzinfo.md:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns