VIDEO EXCLUSIV: Imagini de la tragedia din Elizavetovca în care un bărbat a fost lovit mortal

În seara zilei de ieri, 15 ianuarie 2021, pe traseul R1.1 drumul de acces spre municipiul Ungheni, parte a traseului național R1 Ungheni – Chișinău, a avut loc un grav accident rutier.

Urmare, în perimetrul satului Elizavetovca, a decedat un bărbat de 50 de ani.

Oamenii legii au stabilit că la km.98+300 metri al traseului R1.1 drum de acces municipiul Ungheni, parte a traseului național R1 Ungheni – Chișinău., șoferul unui autoturism de model BMW, condus de un tânăr de 22 de ani, fiind orbit de un vehicul ce venea din întâmpinare, a incursionat un pieton care se deplasa prin mijlocul carosabilului, în aceiaşi direcţie.

Ulterior s-a stabilit că victima este un bărbat de 50 de ani, fără loc permanent de trai și în stare de ebrietate alcoolică. În urma traumelor primite pietonul a decedat la locul impactului.

Oamenii legii din Ungheni l-au supus pe conducătorul mijlocului de transport testării alcoolscopice. Testul a stabilit o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Mai multe detalii despre această tregedie, în următoarele articole:

În acestă dimineață, un susținător al portalului nostru, a remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) un material video EXCLUSIV, înregistrat cu camera de bord al BMW-ul care a accidentat mortal persoana în timp ce se deplasa haotic pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns