Video // Două persoane au fost rănite după ce un Mercedes a ajuns într-un stâlp și a luat foc

Un grav accident rutier a avut loc la 17 mai curent pe traseul M3 Giurgiulești – Chișinău, în perimetrul localităților Samurza și Balabanu din raionul Taraclia.

Din cauza vitezei excesive, un autoturism de model Mercedes a derapat de pe traseul național și a intrat violent într-un stâlp.



Urmare a coleziunii cu pilonul, autoturismul a luat foc.

La scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de pompieri al SSE Taraclia care au localizat și stins incendiul.

Din fericire, atât șofer cât și pasagera au rămas în viață, alegându-se doar cu câteva răni.

Potrivit Marianei Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, în scurt timp la fața locului au venit și oamenii legii care au constatat că pe traseul național M3 Giugiulești – Chișinău, un conducător auto în vârstă de 23 de ani, care se deplasa la volanul unui Mercedes, pe direcția municipiului Comrat, a depășit viteza admisă, a pierdut controlul și s-a tamponat violent într-un pilon de electricitate. Urmare a loviturii, autoturismul a luat foc.

Totodată, atât conducătorul cât și pasagera acestuia, în vârstă de 26 de ani, au refuzat spitalizarea și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Inspectoratul de Poliție Taraclia investighează cazul și urmează să se expună asupra tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Material video realizat în scurt timp după producerea accidentului rutier.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns