Video // Din cauza precipitațiilor, pe strada Albișoara din Chișinău poți circula doar cu barca

În acest moment, din cauza ploilor abundente, pe mai multe străzi din municipiul Chișinău s-a acumulat apă și se circulă cu dificultate.

Urmare, Inspectoratul Național pentru Securitate Publică recomandă conducătorilor auto să evite urmoarele străzi:

Varnița, Calea Orheiului, Tudor Vladimirescu, Meșterul Manole, Muncești, Valea Crucii și Albișoara.

Ofițerii de patrulare se află pe toate străzile din oraș pentru a fluidiza traficul rutier, în special în regiunile problematice acordând ajutor, atât șoferilor cât și pietonilor.

Amintim că pentru zilele de luni și marți, 5 și 6 iulie 2021, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis alertă de Cod GALBEN de instabilitatea atmosferică și alertă hidrologică, cu risc local de inundații:

În intervalul de 5 și 6 iulie curent, se prevăd descărcări electrice și pe arii extinse vor cădea averse puternice (15-49 l/m2), izolat însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s.

Strada Albișoara din capitală este impracticabilă.

Amintim că în această dimineață, din cauza volumului mare de apă căzut pe metrul pătrat, mai multe artere ale municipiului Chișinău, amplasate în zonele mai joase, s-au transformat în adevărate râuri.

Vedeți și Video // Unele străzile din Chișinău s-au transformat în râuri. Este afectată circulația troleibuzelor

Tradițional, este vorba de strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani, strada Albișoara din sectorul Râșcani, regiunea Gării și strada Muncești din sectorul Botanica.

În continuare, Vă prezentăm o înregistrare video cum se circulă la această oră (08:40) prin râul „Calea Ieșilor” în apropiere de Piața Dimitrie Cantemir (reațeaua Fourchette și sensul giratoriu de lângă Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”

Râul „Calea Ieșilor”:

https://youtube.com/watch?v=zz_PRGHIaJI%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dro-RO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns