Video // Cum se „respectă” distanța socială și interdicția de întrunire a mai mult de trei persoane într-un sat din raionul Ungheni

În timp ce statul îndeamnă oamenii să stea acasă, somează moldoveni să respecte distanța socială și să nu se întrunească în grupuri mai mari de trei persoane, copiii dintr-un sat din raionul Ungheni joacă fotbal cu duzina.



Imaginile au fost surprinse pe parcursul zilei de azi în satul Blândești din comuna Sculeni, informează Agora.md

Accesul oamenilor în parcuri, scuaruri, terenuri de joacă, păduri și în alte locuri publice e restricționat începând cu data de 27 martie.

Mai mult, Comisia Situații Excepționale a dispus că moldovenii trebuie să aibă cu sine permanent un act de identitate pentru a se putea prezenta la cererea oamenilor legii.

Amintim că astăzi, din păcate, a fost confirmat primul caz de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni.

Totodată, Potrivit unei surse care a dorit să rămână anonimă, persoana diagnosticată pozitiv cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, locuiește în municipiul Chișinău și are doar viză de reședință în raionul Ungheni.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns