Urbanizarea comunei Zagarancea. Adresele poștale, lista și denumirile străzilor din Zagarancea, Semeni și Elizavetovca

În ultima perioadă, Primăria comunei Zagarancea, compusă din localitatea omonimă, Semeni și Elizavetovca, a întreprins o serie de acțiuni prin care au inițiat procesul de urbanizare al celor 3 localități.

Paradoxal este faptul că comuna este lipită de municipiul Ungheni și unii locuitorii ai orașului de foarte multe ori nu deosebesc casele din Mânzâteștii Vechi de Lăslăoani, sau cum se numesc în prezent Vasilica de Zagarancea.

Dar, la 9 decembrie curent, prin decizia Consiliului local Zagarancea, una dintre problemele comunei și dificultățile pe care le întâmpină cetățenii atunci când au nevoie să se localizeze în spațiu a fost rezolvată.

Străzile din cele trei localități ale comunei Zagarancea au primit nume și iar casele numere poștale.

Potrivit lui Vasile Gaviuc, primarul comunei Zagarancea, proiectul privind acordarea denumirilor străzilor și a numerelor poștale pentru imobilele satelor Zagarancea, Semeni și Elizavetovca a fost finalizat cu succes.

Stimați cetățeni, vă aduc la cunoștință publică denumirile stradale, conform imaginilor atașate, pentru cele 3 sate ale comunei Zagarancea. Denumirile au fost stabilite în cadrul unei comisii speciale, sistematizate și înregistrate la IPOT Chișinău și aprobate prin deciziile de consiliu în data de 9 decembrie 2020.

Vasile gaviuc

În aceași ordine de idei, edilul comunei prin care va fi construită autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș, informează că după procedură, urmează înregistrarea finală la ASP, cu intrarea în vigoare după 01.01.2021.

La final, Vasile Gaviuc a adresat și un mesaj de mulțumire tuturor celor care au depus efort și s-au implicat în acest proiect, consilierilor și cetățenilor.

În continuare, Vă prezentăm Harta, adresele poștale lista și denumirile străzilor din satele Zagarancea, Semeni și Elizavetovca:

Planul cu străzi al satului Zagarancea
Zagarancea

Harta satului ZAGARANCEA în format mare

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este semeni.jpg
Semeni

Harta satului SEMENI în format mare

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este elizavetovca.jpg
Elizavetovca

Harta satului ELIZAVETOVCA în format mare

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns