Unghenenii se mobilizează pentru a ajuta familia taximetristului înjunghiat mortal pentru 200 MDL

Locuitorii municipiului Ungheni au fost șocați de crima din această dimineață, 3 august 2021, urmare a căreia a decedat un taximetrist pe nume Iurie C., de doar 45 de ani

Iurie, angajat al serviciului de taxi 2 55 55 din municipiul Ungheni, aflat în floarea vârstei, a fost înjunghiat în această dimineață de un cuplu pe teritoriul dispeceratului companiei de pe strada Alexandru Boico nr. 9.

Înjunghiat mortal pentru 200 MDL.

La scurt timp, oamenii legii din cadrul IP Ungheni au stabilit, preliminar, că agresorii sunt un cuplu de 30 de ani și concubinul ei de 40 de ani, consumatori de droguri, care avea datorii după mai multe călătorii.

Mai multe detalii despre crimă pot fi citite accesând articolul Crimă la Ungheni. Un taximetrist a fost înjunghiat mortal pentru 200 MDL

Femeia de doar 30 de ani, a luat un cuțit și l-a înjunghiat în regiunea cutiei toracice, după ce între ei s-a iscat un conflict.

Din păcate, taximetristul Unghenean a decedat la Spitalul raional Ungheni.

Unghenenii se mobilizează

La scurt timp de la publicarea informațiilor în mass-media referitor la crima care a îngrozit municipiul Ungheni, mai mulți membri ai comunități conducătorilor auto din Ungheni s-au mobilizat și au inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru a susține familia îndurerată a bărbatului ucis de o consumatoare de droguri.

Mesajul privind inițierea colectării de fonduri a fost publicat într-un grup al comunității conducătorilor auto responsabili din Ungheni:

Stimați colegi, ca de obicei, vom face un ajutor bănesc pentru familia îndurerată a taximetristului.

Fiecare vom contribui cu ce putem, desigur benevol.

Ion GAIDAU

În acest context, redacția NEWS.UNGHENI.ORG se alătură campaniei și va contribui la această acțiune caritabilă.

Totodată, în caz că doriți să contribuiți și D-voastră la această / aceste campanii, Vă puteți adresa direct dlui Ion GAIDAU (tel: 069 705 518)

Mâine dimineața, 4 august 2021, între orele 08:30 – 09:00, vom colecta în fața fostei fabrici de conserve.

Începând cu 09:00 și până la 09:30, vom fi pe teritoriul benzinărie „Vento” din sectorul Ungheni Vale!

Donatorii se vor apropia de mașina bazei de taxi 2-55-55 (anume mașina cu care a lucrat fostul taximetrist)!

După ora 10:00, care mai dorește să ajute familia, se apropie de bază de taxi 2-55-55.

Cu doamne ajuta și verde la toți participanții la trafic !!!

ion gaidau

În aceași ordine de idei, Vă comunicăm că la redacția NEWS.UNGHENI.ORG au fost recepționate mai multe e-mail-uri care conțin pozele victimei și al agresorilor. Însă, din motive etice și deontologice, încă nu v-om publica aceste poze. Sperăm să fim înțeleși corect.

Unghenenii mereu au demonstrat că au un spirit aparte și că se pot mobiliza pentru a își ajuta semenii.

Condoleanțe familiei îndurerate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: