Unghenenii printre cei mai buni la Campionatul Internațional al Ligii Europei de Est la tenis de masă

În perioada 22 – 25 mai 2019, în municipiul Bălți s-a desfășurat Campionatul Internațional al Ligii Europei de Est la tenis de masă. La campionat au participat sportivi din Republica Moldova, România, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Georgia și Azerbaidjan, comunică Primăria Ungheni



Municipiul Ungheni a fost reprezentat de discipolii Școlii Sportive municipale pentru copii și junior care s-au clasat pe locuri premiante.

Astfel, Mandatari Nichita, elev al Liceului Teoretic ,,Gheorghe Asachi” a obținut locul I, la categoria de vârstă a.n. 2007 – 2008, iar Graur Robert și Crăciun Radu, ambii elevii Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” s-au clasat pe locul II și respectiv locul III la categoria de vârstă a.n. 2011 și mai mici.

Finaliștii Campionatului, la categoria de vârstă 2009 – 2010, sunt Didu Gabriel, elev la Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” și Pavlov Artiom, elev la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”).

Prestație bună au demonstrat Talpă Laurențiu, Polasek Ian, Gorincioi Lucian Nemțanu Maxim, Gaviuc Alina, Crețu Alexandrina și Crețu Felicia, membri ai lotului Școlii Sportive.

Rezultate obținute de tenismeni se datorează eforturilor și dedicației antrenorilor Adam Vasile și Adam Mihai. Aceștia s-au arătat mulțumiți de rezultatele discipolilor, dat fiind faptul că au participat cei mai buni tenismeni ai statelor nominalizat.

La Campionatul Internațional al Ligii Europei de Est la tenis de masă au participat 200 de sportivi, iar pe fiecare categorie de vârstă au fost date lupte grele, în mod special pentru locurile premiante.



Galerie foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns