Unghenenii au depus flori la bustul Geniului poeziei noastre – Mihai EMINESCU

Astăzi, 15 ianuarie 2021, se împlinesc 171 de ani de la nașterea marelui Geniu al poeziei românești – Mihai Eminescu la Ungheni.

Din acest motiv, zeci de Ungheneni s-au adunat pentru a-i aduce un omagiu la bustul lui Mihai Eminescu din municipiul Ungheni.

Pe lângă locuitorii municipiului, au participat și mai mulți reprezentați au autorităților publice locale și reprezentanței Guvernului în teritoriu, ca OT CS Ungheni, Consiliul raional Ungheni, Primăria municipiului Ungheni, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (Direcția regională Vest), Inspectoratul de Poliție Ungheni și colectivele Palatului de Cultură, Casei Limbii Române și profesori ai instituțiile de învățământ din municipiu.

Copiii de la Casa Limbii Române au venit cu un recital de poezii, care le-a încălzit sufletul celor prezenți. Rând pe rând, oamenii au depus flori pe postament, semn că Eminescu nu este uitat.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns