Un tânăr Unghenean, în stare de ebrietate, a lovit un pieton în Cahul și a fugit de la fața locului.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din satul Tartaul de Salcie, raionul Cahul, a fost lovit de un automobil în timp ce se deplasa pe acostamentul unei străzi din raion. Șoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate, transmite Unimedia.info




Sursa mai transmite că potrivit Poliției, după incident, bărbatul vinovat a fugit de la locul accidentului. În urma măsurilor întreprinse pentru stabilirea conducătorului, pe str. Prospectul Republicii, din Cahul, a fost observată o mașină de model Renault Megane ce se deplasa neuniform și avea bara de protecție din față deteriorată.
Astfel, poliția a stopat un automobil, la volanul căreia se afla un bărbat din Ungheni în vârstă de 29 de ani. Fiind testat la alcoolemie cu aparatul „Drager”, s-a fixat rezultatul de 0,54 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.
În cele din urmă, conducătorul a explicat că având intenția de a vira la dreapta la o stație peco nu a observat pietonul şi l-a lovit. Din motiv că s-a speriat acesta a părăsit locul producerii accidentului.

Alte circumstanțe se stabilesc.



sursa: Unimedia.info

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns