Un tânăr din Ungheni și amica sa din Basarabeasca, reținuți de poliție pentru furtul unui telefon mobil

Un tânăr în vârstă de 20 de ani originar din r-nul Ungheni, și amica acestuia de 28 de ani originară din r-nul Basarabeasca, au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Individul anterior a mai fost judecat pentru furt și jaf.

Cazul a avut loc la data de 24  noiembrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru fiind sesizați de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe bd. I. Gagarin, în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil.

La locul faptei polițiștii au stabilit că suspecții s-au apropiat de partea vătămată și aplicând violența i-au sustras telefonul mobil de model ,,SAMSUNG” și bani.

Suspecții, prin acțiunile lor au cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 2 600 lei.

Ofițerii de investigație și urmărire penală imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea suspecților în comiterea infracțiunii.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, indivizii au identificați și reținuți la scurt timp. În cadrul acțiunilor procesual penale bănuiții  și-au recunoscut vina .

Conform legislației în vigoare , pentru fapta comisă, persoanele riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

https://youtube.com/watch?v=pQ8E3coTAAU%3Ffeature%3Doembed

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns