Un tânăr de 27 de ani Ungheni reținut în Chișinău pentru huliganism

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, originar din r-nul Ungheni, a fost reținut în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii Secției Investigare Infracțiuni și Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Râșcani, pentru comiterea unui Huliganism.

Cazul a avut loc pe data de 22 august, în sec. Râșcani la intersecția străzilor A. Hajdeu cu V. Alecsandri, când suspectul a atacat victima de 25 de ani.

Acesta a atins-o indecent pe diferite părți ale corpului, cauzându-i disconfort emoțional.

În cadrul acțiunilor dispuse de către angajații poliției, suspectul a fost identificat, reținut și condus la Inspectoratul de Poliție, pentru audieri unde în cadrul acțiunilor și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare și a fost eliberat în 2020 din locurile de detenție.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate, pentru Huliganism, iar conform codului penal în vigoare, riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns