Un nou deces în rândul lucrătorilor medicali din cauza COVID-19

Virusul COVID-19 a mai luat o viață din rândul lucrătorilor medicali.

Potrivit unui necrolog al Instituției Medico-Sanitară Publică Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, noul coronavirus a mai luat viața unei asistente medicale.



Este vorba de Minodora Camerzan,care a activat timp de aproape 4 ani în cadrul IMSP SCR, în calitate de asistentă medicală la Serviciul Operativ, după care la Institutul Oncologic din Moldova

„Colectivul IMSP SCR „Timofei Moșneaga” exprimă condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor doamnei Minodora Camerzan, în legătură cu trecerea în neființă.

Cu regret, ea a pierdut lupta cu COVID – 19. Este o enormă tristețe pentru toţi cei care au cunoscut-o.

Doamna Minodora a activat timp de aproape 4 ani în cadrul IMSP SCR, în calitate de asistentă medicală la Serviciul Operativ și a fost o bună colegă, o adevărată prietenă și o profesionistă în tot ce face.

De la începutul anului 2020, ea s-a eliberat din funcție, activând ulterior la Institutul Oncologic din Moldova.

Suntem alături de apropiații regretatei doamna Minodora Camerzan și le dorim putere și curaj pentru a trece peste această durere. Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa!

Totodată, și Institutul Oncologic Moldova comunică printr-un necrolog că doamna Minodora Camerzan și-a consacrat viața sistemului sănătății începând cu anul 1992, când a finalizat Colegiul de Medicină din Bălți și s-a încadrat în Oficiul Medicilor de Familie din s. Crișcăuți rl Dondușeni.

În Institut a activat din februarie 2020 reușind în scurt timp să devină un membru al colectivului cu includerea în toate grijile și responsabilitățile cu care activează angajații.

Asistenta medicală de 20 de zile a luptat cu maladia COVID-19 pe fondalul altor maladii cronice.

Amintim că de la începutul pandemiei de COVID-19, în Republica Moldova și-au pierdut viața 1375 de persoane și 56 901 s-au infectat, inclusiv 1 787 în cele 3 raioane din regiunea Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns