Transportul public din Călărași va circula și după 17 noiembrie 2018. APL a aprobat tariful de „3 lei” pentru o călătorie

La 12 noiembrie curent, agentului economic SRL „Transauto Severin”, administrator al rutelor de maxi-taxi nr. 1, 2, 3, 4 și 5, anunța sistarea activității transportului public în orașul Călărași.

Motivul –  refuzul Consiliului orășenesc Călărași de a accepta majorarea tarifelor pentru o călătorie într-o singură direcție de la 2 la 3 lei.



După ce în ședința Consiliului orășenesc din 9 noiembrie curent, aleșii locali au respins solicitarea agentului economic, SRL „Transauto Severin” a informat Primăria Călărași că își suspendă activitatea începând cu 17 noiembrie curent.

Pentru a nu „paraliza” și „lăsa” orașul fără transport public, consilierii locali au cedat și au dat curs solicitării agentului economic.

Astfel, în ședința Consiliului orășenesc Călărași de astăzi, 16 noiembrie 2018, a fost aprobată Decizia nr.07/01 din 16 noiembrie 2018 „Cu privire la aprobarea tarifului de 3 lei pentru o călătorie în transportul public orăşenesc începând cu 17.11.2018prin s-a aprobat tariful de 3 lei pentru o călătorie în transportul public orăşenesc şi 2 lei pentru copii cu vârsta de la 7 la 10 (zece) ani, începând cu 17.11.2018.




Ședința Consiliului orășenesc Călărași din 16 noiembrie 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=rwpjprOLRsU

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

1 trackback / pingback

  1. Orașul Călărași a rămas fără transport public de pasageri - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns