Tragedie în mun. Bălți. Două fete de 16 și 20 ani s-au aruncat în gol de la etajul 13

În această după amiază, în minicipiul Bălți a avut loc o tragedie de nedescris. Două fete în floarea vârstei s-au aruncat de la etajul 13 al unui bloc de locuit.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în jurul orelor 12:35, la serviciul unic 112 a parvenit un apel telefonic prin care am fost anunțați despre decesul a două persoane aflate la sol.

Cazul tragic a fost în registrat în municipiul Bălți.

Deplasându-se la fața locului, oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, au stabilit că este vorba despre 2 tinere cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani.

Preliminar, fetele ar fi sărit în gol de la etajul 13 al blocului de locuit lângă scara căruia au fost găsite corpurile neînsuflețite.

Ambele fete au lăsat bilete de adio și nu sunt locatare ale blocului respectiv.

Ulterior, redacția Deschide.md a publicat și cele două bilețele de adio.

Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chișinăului . Vă iubesc!”

În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa.

„F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea! Nume prenume – neclar 6.02.2004”

La fața locului se află serviciile specializate care stabilesc toate circumstanțele cazului, precum și identitatea victimelor.

Pentru prevenirea acestor tragedii, în Republica Moldova există mai multe asociații obștește care acordă sprijin persoanelor aflate în depresie și luptă contra prevenirii cazurilor de suicid. Un exemplu este și Linia Verde Prevenire Suicid (tel. 0608 06 623)

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns