Strada Unghiului din cartierul Ungheni Vale – în reparație capitală

Primăria municipiului Ungheni informează cetățenii că strada Unghiului din cartierul Ungheni Vale a intrat în reparație capitală.

Potrivit sursei, după ce, în anul 2020, aici a fost construit un sistem de canalizare cu lungimea de 516 metri, în aceste zile a început construcția trotuarelor și reabilitarea carosabilului.

Strada Unghiului în reparație capitală

Urmare, vor fi construite trotuare pe ambele părți al străzii, cu pavaj, cu borduri, lungimea totală a acestora fiind de 877 metri.

Lungimea carosabilului reabilitat va fi de 494 metri.

Termenul de finisare al lucrărilor este mijlocul lunii iunie al anului curent.

Reabilitarea străzii Unghiului din Cartierul Ungheni Vale se realizează prin intermediul proiectului ”Eficientizarea infrastructurii publice în cartierul Ungheni Vale din municipiul Ungheni ”, finanțat de Solidarity Fund PL prin Programul Polonez de Cooperare pentru Dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polonia, cu contribuia Primăriei municipiului Ungheni.

Proiectul a început a fi implementat la mijlocul lunii septembrie al anului 2020.

Galerie Foto:

Mai multe informații despre acet proiect cât și despre cartierul Ungheni Vale pot fi accesate în următoarele articole:

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns