Star Kebab invită polițiștii din teren la cafea și ceai cald gratis în localurile sale din Ungheni, Chișinău, Bălți

Rețeaua de restaurante fast-food „Star Kebab”, vine cu o inițiativă care demonstrează încă o dată că business-ul are și față umană, nu doar scopul de a obține cât mai mult profit.

În perioada sezonului rece, rețea „Star Kebab” poftește la cafea și ceai cald pe toți polițiștii care activează în teren.



Potrivit organizatorilor, temperaturile scăzute din termometre înseamnă pentru multe categorii profesionale și zile mai grele de muncă în spații deschise, în frig, pe ploaie sau ninsoare.

În această perioadă aglomerată, traficul intens din oraș este vegheat și fluidizat zilnic de echipele Inspectoratului Național de Patrulare (INP) al Poliției, prezent la datorie în cele mai circulate intersecții.

Remarcând și apreciind activitatea polițiștilor pentru binele comunității, proprietarii rețelei s-au gândit să le facă mai ușoare zilele reci petrecute afară și în spiritul de familie, le adresează o invitație:

Pe durata lunilor decembrie 2019 – februarie 2020, invităm toți agenții de teren INP din Chișinău, Bălți și Ungheni să se încălzească în localurile Star Kebab, la o cafea sau un ceai din partea casei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns