Sinteza INSP pentru Weekend: Peste 2300 de șoferi au încălcat RCR

În weekendul precedent, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut loc pe tot teritoriul țării pentru depistarea și sancționarea conducătorii auto care încalcă RCR.

Urmare, în urma activităților desfășurate, ofițerii INSP au depistat mai multe încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere

Operațiunile Inspectoratului Național de Securitate Publică au vizat traseele naționale în perioada 18 – 19 septembrie curent.

Sinteza INSP pentru Weekend

Astfel, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au depistat circa 2300 de încălcări ale șoferilor, dintre care cele mai grave fiind:

  • 1772 au depășit limita de viteză;
  • 52 au condus în stare de ebrietate, dintre care 40 se aflau în stare avansată, 6 au refuzat să treacă testarea alcoolscopică, iar alții 6 s-au ales cu dosare contravenționale;
  • 233 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră;
  • 106 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor;
  • 83 de pietoni au traversat strada în locuri interzise.

INSP îndemnă toți participanții la trafic să respecte regulile circulației rutieră și să dea dovadă de respect în trafic.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns