Șase femei din Ungheni, cu dosare penale, după ce au mers cu trenul din Ungheni către Iași

Agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au acționat zilele trecute în trenul Ungheni – Iași, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea faptelor de comerț ilicit și de contrabandă.



În cadrul acțiunii, au fost prinse șase femei din municipiul Ungheni, Republica Moldova, care aveau asupra lor produse susceptibile a proveni din contrabandă.

Au fost întocmite șase dosare penale sub aspectul savârșirii infracțiunii de contrabandă și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5080 de țigari și 12 litri de alcool, produse susceptibile a proveni din contrabandă.

„O femeie de 43 de ani din municipiul Ungheni, Republica Moldova,, a fost prinsă având asupra sa 1180 de țigări și un litru de alcool, susceptibile a proveni din contrabandă. Bunurile au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de contrabandă”, a declarat Ioana Bustiuc, purtătorul de cuvant al Inspectoratului de Poliție Județean Iași

Conform acesteia, o alta femeie din municipiul Ungheni, Republica Moldova, a fost prinsă având asupra ei 1340 de țigari și doi litri de alcool, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. Și in această cauza a fost intocmit un dosar penal pentru contrabandă.



Mai mult, o altă femeie, tot din municipiul Ungheni, Republica Moldova, a fost prinsă având asupra ei țigari susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 1300 de țigari au fost ridicate de polițiști, iîn vederea confiscării. Și aici a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Trenul „Săgeata Albastră” de pe cursa Ungheni - Iași a fost repus în circulație zilnică - Știri din regiunea Ungheni
  2. Trenul „Săgeata Albastră” de pe cursa Ungheni - Iași repus în circulație zilnică - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns