Restricțiile impuse de CERSP Ungheni pentru Paștele Blajinilor și Ziua Europei

Astăzi, 7 mai 2021, Comisia Extraordinară Raională pentru Sănătate Publică Ungheni s-a convocat din nou în ședință.

Membrii Comisiei Extraordinare au abordat mai multe subiecte, principal fiind  „completarea punctului 3 din Hotărârea nr.6/1 din 04.05.2021, Cu privire la restricțiile ce se impun în perioada stării de urgență în sănătate publică”.

Hotărârea CERSP Ungheni nr. 7/1 din 7 mai 2021:

Hotărârea CERSP Ungheni nr…. by News Ungheni

Măsuri de prevenire și control al infecției COVID-19 aplicabile în localitățile raionului Ungheni în perioada Paștelui Blajinilor și de ziua capitulării celui de-al treilea REICH / Ziua Europei

Anexa nr. 1 la Hotărârea CERSP Ungheni nr. 7/1 din 7 mai 2021:

Notă: Redacția NEWS.UNGHENI.ORG în mod INTENȚIONAT a tăiat termenul de „VICTORIE” întrucât nu consideră etic și istoric corect ca reprezentanții unui partid politic din Consiliul raional Ungheni să manipuleze cu niște termeni istorici aberanți, promovați intens de URS-ul din est.

Pentru locuitorii dintre Prut și Bug, care au luptat pe ambele fronturi al celui De-al Doilea Război Mondial, ziua de 8 / 9 mai semnifică (corect istoric) sfârșitul războiului în Europa.

Or, între regimul nazist și comunist nu există diferență. Ambele regimuri sunt responsabile de „genocide istorice”, ocupații al teritoriilor altor stat și deznaționalizare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns