Reacția autorităților la Flashmob-ul inedit din Călărași în care locuitorii au împodobit „Pomi de Crăciun” în găurile din asfalt

La 4 ianuarie curent, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a publicat articolul Flashmob inedit la Călărași. Au împodobit un „Pom de Crăciun” într-o gaură în asfalt pe str. Tineretului prin care locatarii străzii Tineretului au încercat să atragă atenția Primăriei orașului Călărași cu privire la găurile apărute în asfaltul proaspăt reparat.

Atunci, locuitorii străzii Tineretului au inițiat un flashmob de sărbători: Au luat câteva crengi și le-au înfipt într-o gaură din asfaltul proaspăt așternut de pe strada Tineretului.

Ulterior, locuitorii au lansat și o invitație Primarului urbei prin care îl invită să „contribuie la împodobirea noului Pom de Crăciun”

Urmare, la 8 ianuarie curent, un locuitor al străzii a luat legătură cu redacția NEWS.UNGHENI.ORG și a comunicat că urmare a publicării și distribuirii masive al articolului nostru, autoritățile din orașul Călărași au venit cu o reacție „concretă” și au astupa cu prundiș toate găurile, unele chiar „plombându-le” cu bitum rece.

Câteva exemple „comparabile” despre cum a fost la 4 ianuarie 2021 și cum este în prezent:

Astfel, încă o dată ne convingem că prin mediatizare, unele probleme prind „putere de acțiune” și sunt rezolvate într-un termen mai scurt sau chiar „record”.

Vedeți și:

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto remisă de către un locuitor al străzii Tineretului din orașul Călărași:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns