Primarul capitalei: Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească

Primarul general al Chişinăului, ales pe listele formațiunii politice PSRM Ion Ceban, a publicat în această dimineață un mesaj pe calul de telegram prin care comunică că Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească, informează Cratima.md

Mesajul a fost publicat în limba rusă și posibil că a fost dedicat locuitorilor vorbitori ai acestei limbi cât și reprezentanților unor minorități etnice și poporații ce îl urmăresc.

В настоящее время Кишинёв является вторым по величине городом по численности населения в пределах румынской этнической зоны, уступая первенство только Бухаресту.

Ion ceban / t.me/ionceban

În contextul în care formațiunea care l-a susținut în campania electorală locală din anul 2019, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, declaraţia edilului a stârnit mai multe nedumeriri pe reţelele de socializare.

La acest capitol, redacția Cratima.md și News.Ungheni.org se bucură, că în sfârșit, adevărul istoric începe a prinde contur și în rândul politicienilor de stânga, or ……

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns