Primăria mun. Ungheni sistează transportul urban de pasageri pentru acest weekend

Întru minimalizarea riscurilor de infecție cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și recomandărilor Comisiei naționale pentru Situații Excepționale, Primăria municipiului Ungheni anunță că sistează pentru zilele de sâmbătă și duminică transportul urban de pasageri.



Astfel, sâmbătă și duminică, 28 și 29 martie, în municipiul Ungheni va fi sistat transportul urban de pasageri.

Scopul – minimalizarea la maximum a circulației Unghenenilor și a oaspeților urbei

Totodată, Primăria municipiului Ungheni solicită respectuos că locuitorii orașului să respecte recomandările specialiștilor și al autorităților.

„Pe cât e posibil, stați acasă! Evitați deplasările non-urgente. E singurul mod prin care vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi!”

Amintim că la 26 martie curent, în regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași) a fost depistat a doilea caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 23 la nivel național.

În primul caz de infectare din regiunea noastră cu COVID-19 este vorba de un locuitor al satului Păulești din raionul Călărași iar în al doilea – un bărbat din comuna Marinici, raionul Nisporeni.

Din fericire, la ziua de astăzi, în municipiul și raionul Ungheni nu este înregistrat nici un caz.

Totodată, la ziua de 27 martie 2020, în regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași), sunt înregistrate 2 142 de persoane sub supraveghere medicală continuă, cu 967 mai mult față de 21 martie curent:

  • raionul Nisporeni – 1221 de persoane, cu 264 mai multe față de 20 martie 2020;
  • raionul Ungheni – 866 de persoane, cu 417 mai multe față de 20 martie 2020;
  • raionul Călărași – 55 persoane, cu 20 persoane mai puțin față de 20 martie 2020.





Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns