Posturile vamale Sculeni și Leușeni au fost închise pentru transportul de mare tonaj

Posturile vamale Sculeni și Leușeni au fost închise pentru transportul de mare tonaj. Astfel, autoritățile vor să evite formarea ambuteiajelor și situații de blocaj pe traseu.



Începând cu ora 09:00, pe traseul Chișinău – Leușeni, porțiunea Dumbrava – Postul vamal Leușeni, se efectuează lucrări de curățare și aplicare a materialului antiderapant. Respectiv, tot transportul de mare tonaj va fi oprit pe acest segment de drum.

Din cauza ninsorilor abundente, autoritățile s-au văzut nevoite să aplice aceeași măsură și în cazul Postului vamal Sculeni, pentru a evita blocarea traseului din cauza autocamioanelor.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să evite traseele de mai sus.

Mai multe mașini au fost blocate, pe parcursul zilei de ieri, din cauza ninsorilor. Printre acestea se numără și un microbuz școlar, care a avut nevoie de intervenția salvatorilor în apropiere de localitatea Alava, raionul Ștefan Vodă. Salvatorii au intervenit și la Bălăbănești, Criuleni, unde au ajutat un bărbat de 56 de ani să ajungă până la ambulanță, astfel încât acesta să poată fi transportat la spital.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns