Poliția de Frontieră anunță trafic intensiv în PTF Leușeni

În atenția călătorilor care intenționează să traverseze în această seară prin punctul de trecere a frontierei Leușeni – se atestă abuteiaje și trafic intensiv la frontieră Republicii Moldova cu Uniunea Europeană

Potrivit Direcției regionale Vest a IGPF, în PTF Leușeni, mai multe mijloace de transport sunt în așteptare atât la intrarea în Republica Moldova, cât și la ieșirea din țară.

Aglomerația s-a format din cauza unei defecțiuni tehnice, care timp de jumătate de oră a perturbat activitatea PTF-ului.

În prezent și-a reluat procesul de lucru, fiind implementate toate măsurile necesare în vederea fluidizării traficului.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră comunică că au fost deschise toate pistele de deplasare, mărit numărul de angajați și se comunică în permanență cu cetățenii vizavi de situația creată.

Totodată, Poliția de Frontieră vine cu un apel către persoanele aflate în trafic să prezinte înțelegere și răbdare, se lucrează la capacitate!

Pentru cei care au planificat trecerea frontierei cu Uniunea Europeană / România, pot opta din timp pentru alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi: Cahul-Oancea, Sculeni-Sculeni sau Costești-Stânca.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?