Pieton lovit mortal la Ciocana. Șoferul BMW-ului care a fugit de la fața locului, reținut în Tighina

Un nou accident tragic a avut loc în această noapte în sectorul Ciocana al municipiului Chișinău.

Un bărbat în vârstă 36 de ani, originar dintr-o localitate din or. Edineț, a fost reținut de polițiștii Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Bender, fiind suspectat de comiterea unui accident rutier, urmare la ce a survenit decesul unui tânăr de 25 de ani.



Dispeceratul Direcție de Poliție mun. Chișinău, a fost alertat noaptea tecută, în jurul orei 02:40, precum că pe str. M. Drăgan, s-a produs un accident rutier unde a fost tamponat un pieton. La fața locului grupa operativă a stabilit că un BMW, a tamponat un pieton după care a părăsit locul accidentului rutier.

Tânărul a fost preluat de un echipaj medical, dar în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.

În acest caz polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație în depistare automobilului cât și a șoferului care a comis accidentul rutier. Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de forțele de ordine automobilul a fost depistat abandonat într-o curte de pe str. Maria Drăgan.

Totodată urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști a fost stabilit traseul de deplasare a individului, acesta avea intenția de a părăsi teritoriul R. Moldova, fiind reținut la intrarea în or. Bender.

Bărbatul a fost escortat la sediul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău și cercetat penal în baza art. 264 „Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” și 266 “Părăsirea locului accidentului rutier”.

Conform legislație în vigoare acesta riscă o pedepsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns