Piețele Comerciale din municipiul Ungheni își reiau activitatea

În conformitate cu Decizia Celulei de criză a Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni din 11 mai 2020, este reluată activitatea Pieței Centrale din Ungheni.

Piața Centrală va fi deschisă în zilele de marți, joi și sâmbătă, între orele 6:00 și 17:00, informează printr-un comunicat Primăria municipiului Ungheni



Totodată, administrația publică locală din urba de pe malul Prutului mai comunică că este reluată și activitatea piețelor „Pitulicea” (cartierul Tinereții, str. Bernardazzi nr. 11) și „Setraco”, cunoscută și ca piața Rândunica (cartierul Centru, str. Națională, f/n).

Primăria mai informează că aceste două piețe vor fi deschise zilnic, cu excepția zilei de duminică.

În cadrul aceleiași Decizii, Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni mai comunică că începând cu data de 11 mai 2020, în toate spațiile publice închise, indiferent de forma de proprietate (publice sau private) din mun. Ungheni ( instituții, spații comerciale. farmacii. etc.), purtarea mijloacelor de protecție a gurii și nasului este obligatorie.

Administratorii localurilor, spațiilor comerciale, transportului urban de pasageri, etc – nu vor permite cetățenilor accesul fără mijloace de protecție a gurii și nasului.

Cu Decizia integrală a Celulei de criză a Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni puteți lua cunoștință studiind Procesul Verbal nr. 11 din 11 mai 2020 a Celulei de criză Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din mun. Ungheni

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns