Peste 40 de absolvenții CESF Ungheni au donat sânge la Spitalul raional Ungheni

Absolvenții Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei au organizat astăzi o acțiune de donare de sânge cu sprijinul IMSP Spitalul Raional Ungheni.

Acțiunea a fost organizată în cinstea zilei de 25 mai – Ziua Polițistului de Frontieră European.

Ideea de a organiza actul de binefacere mai devreme aparține la câțiva profesori și elevi dornici de a sărbători acest eveniment cât mai diferit, deoarece absolvenții încep în curând stagiile la subdiviziunile tactice la sectoarele Poliției de Frontieră

Peste 40 de absolvenții CESF Ungheni au donat sânge

Astfel, absolvenții și-au demonstrat respectul și devotamentul față de tot ce înseamnă frontieră de stat și față de cei ce stau la hotare.

Donarea regulată produce împrospătarea sângelui și întărirea sistemului imunitar, diminuarea riscului de boli cardiovasculare și chiar de cancer, se realizează reglarea nivelului mărit al trigliceridelor și colesterolului, ceea ce influențează benefic ficatul.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.

Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram, și Tik Tok.

Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din Ungheni la 16 ani de activitate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns