O Polițistă din Cahul, a fost luată pe capotă de un șofer în stare de ebrietate

Un conducător auto din raionul Cahul, în stare de ebrietate, după o cursă de urmărire, a luat pe capotă o polițistă care a încercat să-l oprească.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 12 februarie curent, la intrare în municipiul Cahul.



Totul a început cu câțiva km mai la nord de municipiul Cahul, în satul Cucoara, unde un echipaj al INP a observat un autoturism care se deplasa într-un mod straniu, și a încercat să-l oprească, comunică ziuadeazi.md

Șoferul automobilului nu s-a supus cerințelor ofițerului de patrulare și a pornit în viteză spre municipiul Cahul.

Cursa de urmărire a durat până la șoseaua de ocolire a orașului, automobilul, în care mai era un pasager, a derapat.

Chiar și așa, șoferul nu a dorit să comunice cu polițiștii, a blocat ușile, a încercat să mai fugă o dată de echipajul INP, doar că a luat pe capotă polițista care a încercat să-i oprească.

Dacă nu intervenea colegul polițistei, care a spart cu pumnul geamul de la portieră și a întors volanul, aceasta putea fi prinsă între fiare” a comunicat Comisarul-Șef al IP Cahul, Andrei Sîrbu.

Ulterior, autoturismul a fost stopat în satul Brânza, raionul Cahul, pe un câmp.

Potrivit poliției, cei doi aflați în mașină au manifestat un comportament agresiv față de polițiști, dar pe final au fost totuși reținuți și escortați la IP Cahul.

Făptașii sunt doi locuitori ai satului Văleni, raionul Cahul, cu vârstele cuprinse între 25 și 29 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul de tip ”Drager”, s-a stabilit o alcoolemie de 0,40 mg/l.

Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală conform prevederilor art.349 al.2, lit (a) CP RM. Persoanele bănuite au fost reținute.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns