Mercedes Benz căutat în Germania, descoperit de polițiști în PTF Sculeni

Polițiștii de frontieră Ieșeni din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes Benz, care figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Mercedes Benz căutat în Germania

În data de 13 iunie a.c., în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean ieșean, în vârstă de 41 de ani.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz E320, cu numere de înmatriculare specifice Germaniei, an de fabricație 2000.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

Urmare, au constatat că acesta figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor detăinuire şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculatiar autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns